fbpx

De groeiende, online visuele bibliotheek (bij TOS)

Directe houvast in het gesprek samen met jouw de leerling(en) met TOS en zonder

Loop jij vast met ondersteunende tekeningetjes in je voorbereiding of tijdens je uitleg/ verhaal?

Ben jij steeds weer op zoek naar een stukje houvast, voorbeelden ter inspiratie?

Vind je het lastig om te bedenken hoe je al die woorden en/of de kern moet meetekenen?

Wil je graag duidelijke voorbeelden, waarmee je je eigen visuele brein traint en je bibliotheek uitbreidt, om zo leerlingen met TOS of thuis een krachtige tool aan te reiken?

Dan is deze visuele bibliotheek met ondersteunend tekenen bij TOS (en zonder) echt iets voor jou!

Je begint al met een mooie basis aan video’s (nu meer dan 300 woorden uitgelegd met O.T.) en elke maand komen er nieuwe woorden en daarmee video’s bij.  Zo blijf je altijd geïnspireerd en zit je nooit meer met je handen in het haar, omdat je niet weet hoe je een woord of een uitleg kunt tekenen.

GRATIS BONUS:

Alle afleveringen van de Spiekbrief overzichtelijk terug te vinden.

(ook als je nog niet aangemeld bent voor de Spiekbrief, of afleveringen hebt gemist)

Tekenen bij TOS (en zonder) – Zilver

Tekenen bij TOS (en zonder) – Zilver is een maand of een jaarabonnement, waardoor jij met vertrouwen leerlingen met TOS (en zonder) gaat helpen zich gehoord, gezien en begrepen te voelen. Taal is immers overal en altijd. De grootste uitdaging voor leerlingen met TOS (en zonder) Leerlingen met TOS zijn visueel sterk! Laten we daar met elkaar veel meer op inzetten.

Ondersteunend tekenen bij TOS: de taal staat bovenaan maar wordt ondersteund met simpele tekeningetjes!

Woorden zijn makkelijk terug te vinden in verschillende categorieën. Elk woord heeft een eigen filmpje, zodat je makkelijk kunt oefenen met de woorden die jij nodig hebt. Doordat er steeds nieuwe woorden bijkomen, breid je vanzelf je vocabulaire uit!

Sinds oktober 2020 verschijnt 2x per maand een Spiekbrief. Naast de Visuele Bibliotheek heb je toegang tot ALLE Spiekbrieven vanaf het begin. Nog eens een schat aan waardevolle tekeningetjes over allerlei onderwerpen. Ook de nieuwe Spiekbrieven worden steeds toegevoegd, zodat je altijd toegang hebt tot de laatste aflevering.

De visuele bieb bevat onder andere de volgende categorieën:

Dieren

Woordsoorten

Geduld/ ongeduld: Je geduld verliezen

In en rond de klas

Deze waardevolle schat aan informatie kun jij raadplegen voor slechts 17 euro per maand of 170 euro per jaar! (voor 1 persoon)

(je kunt het abonnement heel makkelijk stoppen door een mailtje te sturen)

Wil jij ook toegang tot deze groeiende online visuele bibliotheek met video’s?  Overzichtelijk gepresenteerd, zodat je makkelijk alles kunt terugvinden?

Schrijf je dan in en start meteen met het uitbreiden van jouw Visuele Vocabulaire om zo het voorbeeld te zijn in taal samen met leerlingen met TOS en hun netwerk! 

Per 1 januari 2023 verandert de prijs in €20,= voor het maandabonnement en €200 voor het jaarabonnement p.p.

Is jouw team geïnteresseerd? Dat kan! Stuur mij een mailtje met het aantal teamleden. Ik stuur de organisatie een factuur en geef alle teamleden persoonlijke toegang (middels  hun emailadres) in de online academie: de zilveren online visuele bieb.

*Bij teams geldt alleen de optie jaarabonnement p.p.  

Heel graag ben ik jouw spiekbrief, zodat jij deze kunt zijn voor jouw kind en/of de leerlingen met wie jij werkt! 

Om zo bij te dragen om met TOS iets minder topsport te hoeven leren in deze snelle, talige maatschappij. Elke dag. #respect