fbpx

“Mij inspireerde vooral de vele voorbeelden, die ik gemakkelijk kan gebruiken. En waaruit bleek dat ik beter teken dan ik dacht, kortom: empowerend was het!”

“Dat je het kind mee neemt op reis in de communicatie. Daarnaast vind ik de tekenende uitleg van TOS enorm verhelderend, vooral doordat je het kind mee neemt, het kind kan stap voor stap, de informatie tot zich nemen. Hier ga ik zeker mee aan de slag!”

“Ik vond het een superleuke cursus! Wat ben je enthousiast, nog nooit zijn 2 uur online zo omgevlogen haha!

Mijn eye-opener: ik vond het best bijzonder te merken dat ik al beter ging tekenen in 2 uur (heb wel continu meegetekend, alles eigenlijk); dus idd het klopt echt; kilometers maken is belangrijk!”

” Ik wist (natuurlijk) dat visuele ondersteuning heel helpend is in het hebben van begrip, duidelijkheid en ook overzicht.

Ook weet ik dat het visualiseren van gedachten over jezelf, een situatie of anderszins, helpt in het krijgen van een bepaalde mate/gevoel van controle.

Dat het samen tekenen met je kind ook de functie kan hebben van het normaliseren, erkennen en zien van je kind in zijn/haar dillema’s en/of strubbelingen vond ik een hele waardevolle ervaring.”