fbpx

Meer rust met jouw gezin thuis (bij TOS- Taalontwikkelingsstoornissen) met TOSinc.

Meer rust in jouw gezin THUIS? Deze online oudertraining is speciaal gemaakt voor jouw gezin. Met TOS- taalontwikkelingsstoornissen. THUIS. Vanaf 3 jaar t/m 12+

Te volgen in je eigen tijd (3 maanden).

Als gezin, als basis, kunnen jullie met elkaar zorgen voor meer rust thuis.  Iets wat kan doorwerken naar de wereld om thuis heen.

Hoe? Door vaker de kern mee te tekenen. Directe visuele ondersteuning, talige concepten vullen, hulp bij het makkelijker kunnen volgen van taal, verwerkingstijd krijgen, erachter komen wat er werkelijk speelt (in het vaak volle hoofd)

Let op: het gaat hier om simpele, niet om mooie tekeningetjes. Geen tekentalent gewenst. Liever niet zelfs. Het gaat om samen de directe de kern mee te leren tekenen bij taal, emoties en in communicatie: THUIS.

Praktisch:

Nadat je je hebt aangemeld zul je direct via de mail een persoonlijke link krijgen met toegang tot week 1 in mijn online academie.

Elke week bestaat vooral uit inspiratievideo’s. Precies een week later ontvang je week 2. (Totaal 4 weken. Toegang 3 maanden) 

MEER RUST. Omdat jouw kind elke dag topsport levert in de dagelijkse zee van taal. Vaak ook thuis.

Beste professional: De online OUDERtraining “meer rust in jouw gezin thuis (bij TOS) met TOSinc” is alleen gemaakt voor ouders van kinderen/jongeren met een (vermoeden van) TOS- taalontwikkelingsstoornis. En mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden. Ook niet in het werk met ouders. Ik verwijs professionals (ook als je ouder bent en prof) door naar de speciale basisworkshops/ trainingen TOSinc gericht op professionals. (c)pien van der Most

3 maanden toegang: Bekijk hieronder het aanbod, ouder:

Tijd voor jouw gezin (met TOS) voor meer rust THUIS?!  JAAA!

De tool TOSinc ondersteunend tekenen (bij TOS) kan jullie daarbij helpen. 

Omdat jouw kind(eren) elke dag TOPSPORT leveren in onze talige, snelle wereld. Vaak ook thuis.

Week 1:

7 video’s voor en met jouw gezin kinderen/jongeren met TOS

Van wat heb je nodig, tips bij innerlijke taal tot aan starten: meer rust THUIS.

Week 2:

4 video’s gericht op emotietaal, concreet en abstract, gedrag. TOS meer rust thuis.

 Week 3:

7 video’s gericht op inspiratie voor thuis

Begrippen THUIS kinderen/ jongeren, ochtendritueel, tandarts en meer. TOS meer rust

Week 4:

4 video’s – wat is er nodig?

TOS?! Makkelijker uitleggen over TOS aan je omgeving vanuit THUIS. En tips wat is er nodig?

Op verzoek in de besloten FB groep ouders kunnen video’s gemaakt en toegevoegd worden aan de online academie oudertraining.

Check de actie onderaan en ontvang €25 korting, ouder <3 

ACTIE: Ouders, stuur mij een mailtje met je gezinssamenstelling, de TOS van jouw kind(eren) en de reden dat je meedoet en ontvang €25 korting op het totaalbedrag.