fbpx

Ga je mee op reis?

Kennismaken met “Daarom TekenenbijTOS  thuis” voor ouders van jouw kind(eren) met (S)TOS !

Je bent ouders van een of meerdere kinderen met (S)TOS. Een spraak)taalontwikkelingsstoornis.  

√ Jouw kind heeft de basisschoolleeftijd. 

√ Je bent benieuwd naar het belang en waarom het Tekenenbij(S)TOS thuis zoveel kan brengen. Hoe het een sleutel kan zijn in taal, bij emoties en in communicatie voor en met jouw kind(eren).

√ Hoe het voor meer rust kan zorgen in het volle hoofd van jouw  kind en in jullie gezin.

 

√ Hoe je jouw kind (nog meer) in zijn kracht kunt zetten door gebruik te maken van zijn/haar sterke visuele kant: een tool om makkelijker bij taal te komen.

 Ook als je vindt dat je niet goed kunt tekenen nodig ik je uit om erbij te zijn! Want hier ga je ervaren dat ondersteunend tekenen een ander doel heeft dan die mooie tekening. 

Je weet wat TOS inhoudt! (Dit is geen inhoudelijke online masterclass over TOS zelf)

Laat je inspireren om direct de volgende dag een begin te kunnen maken met TekenenbijTOS thuis. 

,Wees heel welkom bij deze lekker praktische online masterclass “Daarom TekenenbijTOS thuis”  kennismaking voor ouders  van jouw kind(eren) met een taalontwikkelingsstoornis/ spraaktaalontwikkelingsstoornis. 

En superleuk nieuws! Jiska zal er deze avond ook bij zijn (pedagogisch behandelaar intensieve behandelgroep TOS Kentalis) Zij heeft veel ervaring met het ondersteunend tekenen.

Kun je er niet bij zijn? Ik neem de online masterclass op. Je kunt deze tijdelijk (tot 31 mei 2021) terugkijken. Daarna vervalt de link.

Tot dan!

Pien, de TekenenbijTOSspecialist