fbpx

Ga je mee op reis? “DAAROM TekenenbijTOS in jouw begeleiding” kennismaking voor professionals werkend met kinderen met (S)TOS ! (de laatste van het schooljaar!)

Je bent een professional werkend met 1 of meerdere kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. #tos #stos

√ Je wilt kennismaken met het belang van deze vorm van Totale Communicatie in jouw begeleiding bij (S)TOS, waarom en in welke situaties je TekenenbijTOS kunt inzetten.

Raak geïnspireerd: leer los te komen van de mooie tekening, leer anders te kijken naar tekeningetjes bij taal, direct de volgende dag ad slag in jouw begeleiding bij (S)TOS

Houd pen en papier in de buurt, want we gaan uiteraard ook (ondersteunend) tekenen!

√ Ook als je vindt dat je niet goed kunt tekenen nodig ik je uit om erbij te zijn! Want hier ga je ervaren dat ondersteunend tekenen een ander doel heeft dan die mooie tekening.

√ Note: Je weet wat TOS inhoudt! (Dit is geen inhoudelijke webinar over TOS zelf)

 

 

Wees heel welkom bij deze lekker praktische online masterclass “Daarom TekenenbijTOS in jouw begeleiding” kennismaking voor professionals werkend met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis/ spraaktaalontwikkelingsstoornis.

Kun je er niet bij zijn? Ik neem de online masterclass op. Je kunt deze tijdelijk (3 dagen) terugkijken. Daarna vervalt de link.

Tot dan!

Pien, de TekenenbijTOSspecialist

PS. Er is geen deelnamecertificaat mogelijk.