fbpx

Het maandabonnement TekenenbijTOS – GOUD

 Jij hebt de online training TekenenbijTOS-kinderen voor professionals vanaf ronde 1 gevolgd of de online teamtraining AB van min 8 weken.

 

 

Wat ondersteunend tekenen doet met de kinderen met wie jij werkt weet je allang.

Je hebt al veel kilometers gemaakt en bent gaan durven doen. Je bent hierdoor een extra en belangrijke schakel geworden in taal, bij emoties en in communicatie bij kinderen en jongeren met TOS (en zeer waarschijnlijk ook los van TOS).

Je bent het voorbeeld zodat de leerlingen ook zelf deze tool in hun rugzak krijgen en gaan inzetten in hun dagelijks leven.

Hulp om elke dag iets minder topsport te hoeven leveren.


Jij weet ook dat jouw visuele brein het nodig heeft om te blijven oefenen: om te onderhouden, om nieuwe kilometers te maken, om te verdiepen!

Ik presenteer u het TekenenbijTOS- goud abonnement!

Het maandabonnement :

  • De verdiepingsmodule “ondersteunend tekenen en oudergesprekken” met video’s en het online werkboek.

  • Elke maand is er van 16u – 17u 30 een live Q&A (Questions & Answers) in Zoom. Hier kunnen jij en de andere deelnemers je vragen/ casussen bespreken e.d. en gaan we daar direct mee aan de slag. Zo maak jij structureel je kilometers, raak je geïnspireerd en kun je de volgende werkdag meteen verder! De Q&A’s worden niet opgenomen.

  • Data:  27 aug, 28 sept, 28 okt, 29 nov, 9 dec (i.p.v. 28 dec), 28 jan 2022, 28 feb, 28 maart, 21 april (i.p.v. 28 april), 30 mei (i.p.v. 28 mei), 28 juni, 13 juli 2022.

  • Daarnaast krijg je (opnieuw) toegang tot de laatste versie van de online basistraining. “TekenenbijTOS – kinderen” voor professionals, incl.de video’s en de werkboeken.

    (De lessen 1. basis 2. emotietaal & het volle hoofd bij TOS 3. TOS visueel maken)

Dit abonnement zorgt ervoor dat jij aan blijft staan, om ondersteunend tekenen in te zetten in jouw begeleiding bij leerlingen met TOS. 

Je hebt alle tijd om de video’s en de online werkboeken bij langs te gaan, maar je ook (verder) te verdiepen in oudergesprekken. 

En wat misschien nog wel het meest fijn is: elke maand is er 1,5 uur een Q&A voor al jouw vragen, die we met ondersteunend tekenen samen gaan ondersteunen. 

De kleine lettertjes 🙂

  • Je bent een professional die de online basistraining TekenenbijTOS kinderen heeft gevolgd ( vanaf ronde 1 of de online teamtraining voor de AB).

  •  De toegang is alleen voor jou bedoeld en mag nooit met anderen gedeeld worden. In de toekomst zal ik ook werken met een licentie abonnement, waardoor meerdere professionals binnen één organisatie toegang kunnen krijgen. 

  • Als je je abonnement wilt opzeggen, kan dat alleen door mij een mailtje te sturen. Er is een opzegtermijn van een maand.

Ik verheug mij je te helpen om het ondersteunend tekenen nog meer in je systeem te krijgen, te houden en te verdiepen. Zodat elke leerling met TOS deze tool aangereikt krijgt voor zijn eigen rugzak: op naar een wereld waar het oké is om ook gebruik te maken van tekeningetjes bij taal, emoties en in communicatie.

Stuur je mij een mailtje, als je interesse hebt in dit TekenenbijTOS – GOUD maandabonnement?

(Check wel even de voorwaarden om lid te kunnen worden)

mailen kan naar: ondersteunendtekenen@pienvandermost.nl of

ondersteunendtekenen@gmail.com

Groetjes Pien 

De TekenenbijTOSspecialist

“Het is onze missie dat alle kinderen en jongeren met TOS zich, dankzij ondersteunend tekenen, gehoord, gezien & begrepen voelen.”