fbpx

Emotiekaarten TOS 2.0

Speciaal ter ere van WereldTOSdag (20 oktober) kun je van 15 oktober t/m 23 oktober gebruik maken van €5,55 korting op de emotiekaarten TOS 2.0 

Gebruik de kortingscode: wtd2023

Hoog tijd dat kinderen en jongeren (met TOS) geholpen worden bij het leren herkennen, benoemen en praten over eigen emoties en die van de ander.

Waarom? Voor kinderen met TOS is het over het algemeen moeilijker om over emoties te praten. Taal speelt hierin een belangrijke rol. “Het is lastig om emoties en gevoelens die ze ervaren goed te benoemen en om deze (op tijd) te herkennen” (B. Sanders, 2021). 

Pien van der Most & Angela van de Weg hebben de Emotiekaarten TOS 2.0 voor je ontwikkeld waarmee jij met je leerlingen met (en zonder) TOS in gesprek kunt gaan over emoties. En nog belangrijker: over gradaties en nuances binnen verschillende emoties, om zo de emotiewoordenschat uit te breiden.

In deze 2.0-versie vind je 8 nieuwe video’s met ondersteunend tekenen, een update van de emotiekaartjes èn nieuwe situatiekaartjes. 

Wat ontvang je?

  • Een downloadbare pdf: De Emotiekaarten TOS 2.0 met daarin o.a. emotiekaartjes, lege hoofdenblad en situatiekaartjes. Zelf printen, knippen en evt. lamineren.
  • 6 maanden toegang tot de online academie met nieuwe video’s met ondersteunend tekenen (bij TOS) die gekoppeld zijn met de situaties uit de downloadbare pdf.

Speciaal ter ere van WereldTOSdag (20 oktober) kun je van 15 oktober t/m 23 oktober gebruik maken van €5,55 korting op de emotiekaarten TOS 2.0 

Gebruik de kortingscode: wtd2023

Na betaling:

  • Ontvang je per mail de inloggegevens voor de Online Academie. Hier vind je de Emotiekaarten TOS 2.0 en kun je ze downloaden op je computer. Controleer ook je spam. De toegang is voor 6 maanden vanaf de datum dat je aankoopt.
  • Ontvang jij de nieuwsbrieven van Ziezo Almere en Ondersteunend Tekenen (bij TOS), want daar heb je toestemming voor gegeven. Je kunt je altijd uitschrijven.

Samen zorgen we dat TOS nog meer op de kaart komt te staan!

De Emotiekaarten TOS 2.0 zijn tot stand gekomen middels een samenwerking tussen onze bedrijven:Ondersteunend Tekenen (bij TOS) – Pien van der Most en

Ziezo Almere – Angela van de Weg. Met veel passie hebben we dit gezamenlijke product voor jou ontwikkeld! Je mag altijd laten weten wat je ervan vindt, leuk zelfs!

Groetjes,
Angela en Pien