fbpx

Data maandelijkse online lives 

De maandelijkse online lives: lees gauw de voorwaarden. (En alleen dan reageren)

Heb jij als professional de (online) basisworkshop van 3 uur gevolgd of de 2-delige bij mij of de trainers? Of de online (team)training (AB)?

Elke maand geef ik in Zoom een online live om vuurtjes aan te houden adhv een thema. (Thema wordt vaak bepaald nav de input van de professionals/ ouders/ ervaringsdeskundige). Mijn cadeautje aan jou. In de besloten FB groep kun je de Zoomlink vinden.

 

Thema 4 oktober: Gesprekskaartjes met TOSinc – Kinderboekenweek bij mij thuis

Heb je geen FB, maar wil je er wel bij zijn? Stuur even een berichtje.

Voorwaarden:

Zet daarin wanneer je de workshop hebt gevolgd en bij wie. En geef toestemming dat ik je op de lijst mag plaatsen voor mijn gratis maandelijkse spiekbrief én speciaal op de hoogte gehouden te worden van deze online lives. 

De opname kan een week en alleen teruggekeken worden in de besloten FBgroep.

Fijne dag!

Pien

Mail mij

Founder, trainer en auteur ‘ondersteunend tekenen (bij TOS)’ #tosinc