fbpx

12 september online verdiepingsworkshop

Maak innerlijke emotietaal zichtbaar met TOSinc. 

in jouw werk met leerlingen met TOS* TaalOntwikkelingsStoornis 

Maak innerlijke emotietaal zichtbaar met het dynamische TOSinc.

Ben jij een professional die eerder al een online (team)training of 2-delige workshop heeft gevolgd bij Pien vanuit TOSinc.?

Werk je met leerlingen met taalontwikkelingsstoornissen (TOS) en wil je je kennis en vaardigheden verder verdiepen?

Goed nieuws: we gaan deze keer deepdiven op emotietaal bij TOS!

Wat gaan we doen?

In deze verdiepingsworkshop duiken we dieper in de (abstracte) emotietaal bij leerlingen met TOS. Inhoudelijk, maar vooral praktisch!

Hoe maak je de binnenwereld van de leerlingen* zichtbaar?  Aan de slag met het herkennen en visualiseren van emoties.

* kinderen vanaf 3 jaar én jongeren vanaf 14 jaar.

Wat kun je verwachten?

We starten met een kort theoretisch gedeelte over het herkennen van emotietaal bij jezelf en bij leerlingen, en de cruciale rol van visualisatie bij TOS.

Het grootste deel van de workshop zal praktisch zijn. We gaan aan de slag met het samen (mee)tekenen van emoties, een vak apart dat veel oefening en inzicht vereist.

Deze verdiepingsworkshop is zoals altijd interactie. Met veel input vanuit jou – de professional – zelf, waarbij we abstracte emotietaal, ervaringen (en op verzoek ook casussen) bespreken en gezamenlijk oplossingen visualiseren.

Extra fijn tijdens de online training: verzoeknummers! Heb jij een (niet TOS-gerelateerde) verzoek om een bepaald begrip te visualiseren? Laat het mij weten en ik ga aan de slag.  

Waarom deelnemen?

* Vergroot je (cluster2)vaardigheid TOSinc. : Leer hoe je emoties kunt herkennen en visualiseren bij leerlingen met TOS.

* Praktische aanpak: Krijg hands-on ervaring en directe feedback terwijl we samen aan de slag zijn. Stap in je cirkel van stretch en groei!

* Emotieregulatie: bonus: Welke manieren zijn er met ondersteunend tekenen als het gaat om emotieregulatie bij TOS?

Voor wie is deze workshop?

Deze verdiepingsworkshop is speciaal ontworpen voor professionals die eerder al een online training hebben gevolgd bij TOSinc. en die werken met 1 of meerdere leerlingen met TOS. Of je nu een logopedist, docent, onderwijsassistent, kinderoefentherapeut of een andere professional bent, deze workshop gaat je waardevolle inzichten en ervaringen opleveren die je direct in de praktijk kunt toepassen.

SAMEN maken we het verschil in onze wereld vol (emotie)taal voor kinderen en jongeren met TOS.
Nu en voor hun toekomst.  Ben jij erbij?

 

Doe jij mee op 12 september?

Na aanmelding krijg je direct een mailtje met een aantal vragen. Deze verdiepingsworkshop wordt namelijk op maat gemaakt met jouw input.

Er is plek voor maximaal 10 professionals.

Hij wordt opgenomen en kan een week teruggekeken worden door jou. Je ontvangt een niet-geaccrediteerd deelnamecertificaat.

Ik heb enorm veel zin om opnieuw met jou aan de slag te gaan!

Groetjes Pien. Founder TOSinc.* Opleider. Auteur “ondersteunend tekenen (bij TOS)”

*TOSinc. Tekenen Ondersteunend bij Spraaktaal. Ook altijd gericht op Taalontwikkelingsstoornissen. Bijdragen aan een meer inclusieve wereld.